Missie en visie IKC 

IKC Het Palet is onderdeel van de scholenkoepel Proloog en vormt samen met Stichting Kinderopvang Friesland een integraal kindcentrum (IKC). 
We werken samen vanuit één visie, als één team en met één plan. Daardoor ontstaat er een doorgaande leerlijn voor peuters, kleuters en basisschoolkinderen tot 13 jaar. Wij volgen het kind in de ontwikkeling
 en stemmen af op de behoeften van het kind.

IKC Het Palet gaat en staat voor uitdagende opvang, goed onderwijs, een veilig sociaal klimaat en betrokken ouders. Wij willen kinderen uitdagen door hen aan te bieden wat ze nodig hebben. We creëren een sfeer die nieuwsgierig maakt en uitnodigt om verder op onderzoek te gaan. We bieden een plek waar binnen een duidelijke structuur activiteiten worden georganiseerd. 

Ontwikkeling in de volle breedte

IKC Het Palet biedt onderwijs, kinderopvang, maar ook sportactiviteiten, afgestemd op de behoeften van de kinderen. Wij werken wij samen met Sport BV (SOK) op het gebied van sport en met Kunstkade voor de invulling van cultuureducatie. Kinderen kunnen zich zo binnen en buiten schooltijd optimaal en in de volle breedte ontwikkelen.

Bij IKC Het Palet zijn kinderen van 2 tot en met 13 jaar welkom. Naast onderwijs, bieden wij opvang van 7.00 uur tot 18.15 uur.  

Kom langs om de sfeer te proeven!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.